Go with the flow….

Vanaf 1 februari ben ik aan het werk bij 1Stroom. Dat is een nog jonge organisatie (vanaf 2018) die de ambtelijke ondersteuning verzorgt voor de gemeenten Duiven en Westervoort. De naam laat zich gemakkelijk raden vanuit de oorsprong (van 2 naar 1 organisatie), maar ook geografisch omdat de IJssel en Rijn die door beiden gemeenten stromen.

Wat ga ik doen binnen 1Stroom?
Ik ga de komende maanden aan de slag als concernjurist. Daarmee ben ik de juridische vraagbaak en achtervang voor de hele organisatie. Het leuke daarvan is dat je betrokken wordt in vrijwel alle beleidsvelden binnen een gemeente. Daarnaast zal ik me nog bezighouden met het ontwerpen en verbeteren van een aantal processen binnen het team.

Wat maakt het werk hier aantrekkelijk?
De schaal van de organisatie is prettig. Met ongeveer 300 medewerkers is het mogelijk om vlot en slagvaardig te handelen. Iedereen, van de uitvoering tot het bestuur, is daardoor heel benaderbaar. Oh ja, en als we straks weer naar kantoor kunnen, fiets ik er gewoon heen.

Waar kijk ik naar uit?
Hoewel thuiswerken zijn bekoringen heeft en niet meer weg te denken, kijk ik er naar uit om weer eens naar kantoor te gaan en de collega’s te zien en spreken. Het geeft veel meer energie om ‘live’ een probleemstelling op te lossen, dan vanaf de zolderkamer, hoe geriefelijk ook ingericht.…

Wat voor jou?
Misschien een functie voor jou? Hou dan https://www.werkeningelderland.nl/organisaties/1stroom/ in de gaten.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com