Je werkt om te leven…. 

Je werkt om te leven…. 

Het afgelopen half jaar reisde ik met mijn gezin dwars door Europa. 

Het is misschien nogal modieus om te spreken over ‘making memories’, maar als dat een trend is heb ik er voluit aan meegedaan!  Wat ligt Europa er mooi bij: tjokvol natuur en cultuur, korte-broeken-weer tot diep in november en een permanente horizon om op af te rijden. En wat een enorme hoeveelheid plezier hebben we met elkaar gehad…

…. En je leeft om te werken! 

Vanaf 1 februari is het weer tijd om aan het werk te gaan. En ook werk voldoet aan een bepaalde behoefte: om op zoek te gaan naar oplossen, samen te werken en bij te dragen.

Het is daarom een mooi compliment dat een bekende opdrachtgever mij het vertrouwen heeft gegeven om tijdelijk een functie in te vullen tot 1 mei as, zodat in alle rust gezocht kan worden naar een permanente kandidaat. Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur, de Wet open overheid en (misschien) wel de Omgevingswet belooft het een boeiend jaar te worden. Ik kijk er naar uit!

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com